Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Over uw bestelling

 • Verzending & Aflevering

  Voor het verzenden van onze pakketten maken we gebruik van een betrouwbare partner, namelijk DPD Parcelshop.

  Zodra uw pakket door ons voor verzending is aangemeld bij DPD Parcelshop, sturen wij u een email met een DPD Track and Trace code. Deze code kunt u vervolgens gebruiken om uw pakket te volgen. Dat doet u op de site van DPD. Hier kunt u tevens de afleverinstructies aanpassen, zoals de datum waarop u het pakket wilt ontvangen en de tijd. U kunt ook het afleveradres wijzigen.

  Verzendkosten

  Voor pakketten in Nederland rekenen we € 2,95. Voor België wordt € 5,95 in rekening gebracht.

  Overige landen, zie ook de tarieven van PostNl Tarieven. De tarieven pagina geeft u de informatie over de tarieven en de verzendduur per land. De tarieven die wij hanteren zijn gebaseerd op een pakket gewicht tot 10 kg.

 • Privacy & Veiligheid

  Wij hebben van u enkele gegevens nodig om uw bestelling veilig af te kunnen leveren. Uw gegevens worden uitsluitend verstrekt aan derden indien dit noodzakelijk is om uw bestelling bij u afgeleverd te krijgen. Deze gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server, en daar blijven ze. Tot u ons vraagt deze te verwijderen, dan doen we dat.

  Hiermee is wat ons betreft alles gezegd. Om aan de wettelijke eisen te voldoen hebben we ook een formele privacy verklaring, waarin nog een keer precies wordt uitgelegd hoe we met uw gegevens omgaan. Deze verklaring vindt u hier.

 • Ruilen & Retour

  Vrijwel alle artikelen kunt u, zonder opgave van reden, binnen 30 kalenderdagen terug sturen. Het volledige aankoopbedrag staat binnen 7 dagen na ontvangst van de zending op uw rekening.

  De "spelregels" betreffende retouren

  1U heeft 30 kalenderdagen de tijd om het artikel te retourneren.
  2Stuur aub het artikel schoon, ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking terug.
  3De verzendkosten van de retourzending zijn voor u.
  4Maatwerk, zoals brillenglazen op sterkte, of geopende levensmiddelen kunnen we niet accepteren.
  5Bij vragen, of twijfel, neem dan graag even contact op met ons, voordat u de zending terug stuurt. Contact opnemen kan direct via deze link of door te antwoorden op de mail die u van ons heeft gehad. U mag ook bellen natuurlijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 op telefoonnummer 010-8209608.

  U wilt een artikel terug sturen, wat nu?

  In de verzend bevestiging krijgt u een een retourcode en instructies waarmee u een retourbon kunt aanmaken. De bon kunt u printen en vervolgens op de doos plakken als adressering voor de retourzending. De doos kunt u vervolgens bij één van de 2600 PostNl servicepunten of bij een businesspoint aanbieden voor verzending. Doe uw pakbon of een copie hiervan in de verpakking en geef aub aan wat u van ons verlangt: ruilen voor een andere maat, ruilen ivm een beschadiging / mankement of gewoon retour en uw geld terug.

 • Uw betaling

  Wanneer u een betaling doet aan ons, dan doet u dat op de beveiligde server van Multisafepay. U bent dan niet meer met onze site verbonden. Uw financiële gegevens zijn ook voor ons niet zichtbaar. Na afloop van de transactie krijgen wij van Multisafepay bericht over het verloop ervan.

  Wanneer een betaling niet meteen lukt, krijgt u van Multisafepay een herinneringsmail. Multisafepay doet dat hooguit drie keer. Deze email berichten zijn slechts bedoeld om te voorkomen dat u het product nogmaals gaat bestellen. U kunt met behulp van de code in de herinneringsmail de betaling alsnog uitvoeren, waarna wij de verzending direct zullen verzorgen.

 • Uw gegevens beheren

  Indien u een klantenaccount heeft aangemaakt, dan kunt u daar alle gegevens die nodig zijn voor de verzending van uw bestellingen opslaan. Zo kunt u alle afleveradressen opslaan, waarna die bij een volgende bestelling eenvoudig te selecteren zijn.

  Account houders kunnen ook hun eerdere bestellingen raadplegen, en indien gewenst opnieuw als bestelling plaatsen.

  Inloggen op uw klanten account kan hier