Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Over Sport-deal.nl

Eenvoudig bestellen bij Sport-Deal.nl

Bij Sport-Deal is het eenvoudig bestellen! Lekker thuis of op uw werk orienteren in een overzichtelijk aanbod van producten. Door ons real-time voorraad systeem kunt u zien of uw keuze direct leverbaar is of een paar dagen op zich laat wachten. Afhalen van uw bestelling behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op met ons. Via deze link komt u op de contact pagina, waar u al onze gegevens vindt.

Veilig betalen bij Sport-Deal.nl

Om de betaling veilig te houden hebben we bij Sport-Deal een overeenkomst met Multisafepay. Dit is een bank die gespecialiseerd is in het veilig en beschermd afhandelen van internetbetalingen met één van de vele creditcards of Ideal. ook "ouderwets overmaken behoort tot de mogelijkheden.

Voor de Belgische klanten maken wij gebruik van het betaalplatform MisterCash.

Alle klanten tevreden!

Bij Sport-Deal.nl doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden. We hebben ervaring met de producten die we verkopen en weten daarom dat het goed is! Mocht u na de aanschaf nog vragen, opmerkingen of toch een klacht hebben, neem contact met ons op en we gaan het voor u regelen.
Mocht u iets gekocht hebben en het zelf niet kunnen monteren? maak een afspraak en we helpen u uit de brand!

Onze winkels

Hieronder vindt u een overzicht van onze winkels.

 • Hartslagmeter.nl
  In 2004 begonnen als pionier webwinkel. Inmiddels een begrip in Nederland. Hartslagmeter.nl verkoopt hartslagmeters voor verschillende sportieve doeleinden.
 • YeppShop.nl
  De Yeppshop heeft een uitgebreid asssortiment fietskinderzitjes en accessoires van deze fabrikant in het programma. Levering uit voorraad, snel en voordelig!
 • Fietsslotshop.nl
  Een enorm aanbod fietssloten vind u bij de FietsSlotShop, ringsloten, kabelsloten, kettingsloten en nog veel meer van gerenommeerde fabrikanten als Abus, AXA, Trelock en nog veel meer. Snel en zéér voordelig

 

Overzicht winkels

 • Kinderzitjes.eu
  Bij kinderzitjes.eu is het verhaal heel simpel, een een enorm aanbod voor de aller, aller laagste prijs!
 • MammaStuur.nl
  MammaStuur.nl biedt de actieve, fietsende, moeder alle extra's die het veilig vervoeren van kind en spullen mogelijk maakt.
 •  

Copyright

De foto's en teksten die Sport-Deal.nl gebruikt zijn ter beschikking gesteld door de leveranciers van Sport-Deal en kunnen belast zijn met een Copyright. Ook laat Sport-Deal in eigen beheer foto's en teksten maken die in ieder geval belast zijn met een Copyright! Daarom mag niets van onze site,s worden gecopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Sport-Deal, één van haar dochterondernemingen of haar rechtsvertegenwoordigers.

-->